torsdag 26 december 2013

Julfirandet över

Julen är några jobbiga dagar för hela familjen.  Anton går på högvarv hela tiden.  Han tycker om när vi har gäster och det händer saker hela tiden. 
Helgen innan julafton skulle Anton varit hos stödfamiljen men de blev sjuka.  Trodde att det skulle ställa till problem men han tog det bra. Det ända var att han krävde mer sysselsättning än normalt. På söndagen valde vi att ta en tur till Gekås. Anton har pratat om att åka dit länge varför vet vi inte.  Men vi fick svar på det när vi var där  Det var rulltrapporna som drog.
Julafton hade  vi alla nära och kära hemma.  Vi var sammanlagt 15 personer.  Inte det bästa med Anton men bättre än att behöva åka i väg med honom hela helgen.  Det fungerade hyfsat. Alla fick julklappar som de verkar nöjda med. Tomten blev inte avslöjad.  Varken Anton eller Moa såg vem det var. En mindre rolig händelse är att vår diskmaskin slutat fungera på julafton.
I går var vi hos mamma på middag. Barnen lekte mycket bra och Anton tjatsde inte om att åka hem.  Han  har inte riktigt accepterat att mormor flyttat till en lägenhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar